Papandreou’s scum role «Ήγγικεν η ώρα…» για το «Τα του Καίσαρο ς τω Καίσαρι…»;


Papandreou is not a a politician from scratch , he has been active in the political scene from 1981. Soon his role and relation with USA will come to light
More and more words from the bible like “The time has come ” or “Render therefore the things of Caesar to Caesar, and the things of God to God”

http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_1642.html

«Ήγγικεν η ώρα…» για το «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…»;

  • Ακούγοντας με προσοχή τα Ευαγγέλια τον μήνα που μας πέρασε (Μεγάλη Εβδομάδα), εντόπισα πλήθος ρήσεις και λέξεις που χρησιμοποιούνται, μετά από τόσους αιώνες, στον προφορικό και στον γραπτό λόγο, στις εφημερίδες, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις

Ρήσεις που σηματοδοτούν και σήμερα ανθρώπους και καταστάσεις. Από το «Μωραί παρθένοι…» και το «Αντί του μάννα χολήν..» έως το «Ήγγικεν η ώρα…» και το «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…»
Φυσικά αυτές τις λίγες ρήσεις (από τις πάρα πολλές) δεν τις αναφέρω τυχαία. Άλλωστε για όσους παρακολουθούν το παρόν ιστολόγιο είναι γνωστό ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν γράφεται (και τονίζεται)… τυχαία!
Από τον Ιανουάριο λοιπόν απευθύνω ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της Goldman Sachs, όταν για ακόμα μια φορά… άλλοι περί άλλων ετύρβαζαν !!
Πρόσφατα δε, αυτό τον σκοτεινό ρόλο της Goldman Sachs τον ανακάλυψαν και οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών και έχουν αρχίσει τη διεξαγωγή ερευνών.
Επέμενα και επιμένω ότι κάποια στιγμή θα γίνει εξεταστική Επιτροπή στην χώρα μας, όπου θα εξετάσει αυτή την «ανίερη» συνεργασία της Αμερικανικής εταιρίας με τον κ. Γ.Παπανδρέου.
Ξεκινώντας από το «Μωραί παρθένοι…» υπενθυμίζω ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου εκλέγεται βουλευτής από το 1981. Υπήρξε υπουργός στις κυβερνήσεις του πατέρα του και υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις Σημίτη. Έχει μακρόν πολιτικό βίο. Μην ξεχνιόμαστε!
Επειδή λοιπόν από τον περασμένο Οκτώβρη διάγουμε την περίοδο του «Αντί του μάννα χολήν…» τίθενται τα εξής ερωτήματα: Γνώριζε ο κ. Γ. Παπανδρέου για τα κόλπα που έστησε η Goldman Sachs με την κυβέρνηση Σημίτη, ώστε να εμφανίζονται τα χρέη της χώρας μας ως επενδύσεις;
Γνώριζε ότι η Goldman Sachs δεν είναι κάτι… «καθαρό και αμόλυντο»; Γνώριζε ότι η αμερικανική εταιρία μαγείρευε τον χυλό υψηλού κινδύνου με την κωδική ονομασία Abacus -από το αρχαίο άβαξ- για να ρουφήξει τον… άμπακο;
Γνώριζε ο κ. Παπανδρέου ότι η επιρροή της Goldman Sachs αναβλύζει εδώ και χρόνια μέσα από τις πηγές πολιτικών δυνάμεων και χρήματος, κατά έναν αρκετά… περίεργο και σκοτεινό τρόπο; Δεν μπορεί, κάτι… θα γνώριζε! Είπαμε! Ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι βουλευτής από το 1981 και υπουργός από το 1985!
Θα γνώριζε φερ` ειπείν για τον ρόλο του υπουργού του Μπους πατρός, του Ζέλικ, στην Goldman Sachs. Δεν μπορεί να μη γνώριζε! Ο κύριος αυτός άλλωστε δεν είναι… τυχαίος. Σήμερα… πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ιδιότητα με την οποία σχολίαζε τις προάλλες την τρέχουσα ελληνική τραγωδία.
Ασφαλώς ο κ. Γ. Παπανδρέου θα γνώριζε και τον ρόλο του κ. Ρούμπιν -υπουργός του Κλίντον- στην Goldman Sachs. Μη ξεχνάμε ότι… ΚΑΠΟΙΟΥΣ συνάντησε ο κ. Γ. Παπανδρέου, όταν διέκοψε την προεκλογική του εκστρατεία για να μεταβεί στις ΗΠΑ και στο Ίδρυμα Κλίντον. Ποιούς συνάντησε άραγε ο κ. Γ. Παπανδρέου στο Ίδρυμα Κλίντον;
Ασφαλώς ο κ. Γ. Παπανδρέου θα γνώριζε ότι από την… ιεραρχία της Goldman Sachs προερχόταν και ο Στέφεν Φρίντμαν, πρόεδρος της Τράπεζας Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων ως τον… Μάιο του 2009!
Θα γνώριζε επίσης ο κ.Γ. Παπανδρέου (ή όφειλε να γνωρίζει, αλλιώς δεν κάνει για αυτήν τη δουλειά) ότι επί κυβερνήσεων Καραμανλή, η Goldman Sachs άρχισε να εξαπολύει οικονομικό πόλεμο και να ποντάρει… στη χρεοκοπία της Ελλάδας!!!
Ασφαλώς ο κ. Γ. Παπανδρέου και δεν ήταν… «μη γνώστης» όλων αυτών. Τα γνώριζε! Γιατί λοιπόν συναντιόταν με τους εκπροσώπους της Goldman Sachs και επί αμερικανικού εδάφους κι επί ελληνικού ακόμα και μετά την εκλογή του ως Πρωθυπουργός (στο Μαξίμου και στο Πεντελικόν);
«Ήγγικεν η ώρα…» για το «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…» άραγε;
Πηγή

43_cr-2gr-468x60.gif

Categories: Hellas (Greece)

Author:Tavernaki

Σπεσιαλιτε μεζεδες, γιδα βραστή, τυροπιττάκια, ντολμαδάκια. Οποτε έχει ορεξη ο chef μαγειρευει και κανένα άρθρο

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: